Известие

Collapse
No announcement yet.

Да съберем група 166 на автопарада за 100-годишнината на Алфа Ромео

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да съберем група 166 на автопарада за 100-годишнината на Алфа Ромео

Колеги,

Предлагам в неделя да отидем по-рано площада (към 10-10.30 ч. и да наредим параходите един до друг. Мисля, че така ще изглежда много яко и ще направим хубави снимки. Освен това, после при потеглянето на колоната пак ще бъдем в група, което също ще изглежда яко. Какво ще кажете?
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
    Блог за работа и кариера

sigpic

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
    Колеги,

Предлагам в неделя да отидем по-рано площада (към 10-10.30 ч. и да наредим параходите един до друг. Мисля, че така ще изглежда много яко и ще направим хубави снимки. Освен това, после при потеглянето на колоната пак ще бъдем в група, което също ще изглежда яко. Какво ще кажете?
    Много добра идея - аз ще снимам
    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Като гледам колко народ и всички казват "Там съм",офицялно затварят площада в 11ч,все си мисля,че 10-10:30 е малко късничко за този замисъл.

Comment

Първоначално публикувано от sanata Покажи съобщение
        Като гледам колко народ и всички казват "Там съм",офицялно затварят площада в 11ч,все си мисля,че 10-10:30 е малко късничко за този замисъл.
        Добре де, мисля, че 10 ч. ще е ОК.
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Ние с кораба 2.4JTD 20V ще тръгнем в 7 часа от Нова Загора и предполагам към 9:30 ще сме в София
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ще Ви чакам там момчета !!!
            AR 155 2.0 16V Never Forget You
            AR 166 2.4 JTD

Comment

А няма ли да е по-добре да отидат по едно и също време тези които искат да са заедно.Примерно в 9:50 на Коня и от там 5,10,15 или колкото се съберат,да се изтупат заедно на мястото на мероприятието

Comment

Working...
              X